logo victus media
Hotel Aventus
Un hotel de 4 stele din Baile Felix, unde se pune accent pe servicii de top, un design exclusivist.
Logo Hotel Aventus

CONTEXT

Atât hotelul cât și restaurantul nu aveau în mediul online o comunicare consecventă. Nu exista o personalitate bine definită a brandului. Astfel, clienții rezervau camere dar în mare parte pe booking, unde exista deja un sistem de vânzare bine pus la punct. Dezavantajul este dat de comisioanele mari. Așadar a trebuit să creștem numărul rezervărilor în sistem propriu.
Implementare

Aici a fost nevoie de un serviciu de marketing management. Postările (realizate de altcineva) trebuiau aliniate noii personalități a brandului, o personalitate caldă, ușor romantică, axată pe sentimentele pe care oamenii le caută atunci când aleg un retreat de 4 stele. Am luat avantajele hotelului (nota 9.7 pe Booking, o arhitectură impresionantă, o curățenie desăvârșită, camere spațioase) și le-am transformat în niste campanii de tip video editate de noi care spună toată povestea prin prisma clienților care vin acolo. Campaniile plătite pe rețeaua meta au fost optimizate pentru ce contează : rezervare a camerei pe site-ul propriu și creșterea numărului de apeluri la recepție pentru a rezerva, ducând astfel o parte din rezervările care se făceau prin booking (unde se plătește comision) spre rețeaua internă. Am unificat paginile hotelului și a restaurantului. Am început postările și pe tiktok.

Rezultate

Rezultatele s-au văzut din prima săptămână. O creștere de 30% după o lună a rezervărilor făcute în sistem propriu, precum și o creștere de aproximativ 25% pe partea de restaurant.

PORTOFOLIU DESIGN

Vrei să îți duci marketing-ul la următorul nivel?